המתכון שלנו הכנת ברוסקטה סלמון הוא מתכון קל להכנה, קראנצ'י, עשיר בטעמים בוויטמינים חשובים
מרכיבים – מה צריך להכנה:
- 150 גרם פילה סלמון טרי
- בגט טרי
- יין לבן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמיר
- פטרוזיליה
- שמן זית
- גבעול של בצל ירוק
שלב 1 – מתכון ברוסקטה סלמון – אז איך מכינים?
לוקחים את הפילה סלמון שלכם וחותכים אותם לקוביות בגודל של כ 1.5*.1.5 ס"מ לערך.
לוקחים מהיין הלבן 40 סי סי, כפית וחצי שטוחה של מלח רגיל ופלפל שחור גרוס מעט.
מערבבים הכל ומחכים חצי שעה. אח"כ מוספים חצי שמיר קצוץ וחצי שלם,פטרוזיליה חצי שמיר קצוץ וחצי שלם ,גבעול של בצל ירוק.
לוקחים הכל ומערבבים היטב עם שמן זית איכותי
שלב 2 – הרכבת של ברוסקטה סלמון
לוקחים מהתנור מדף ומניחים אליו נייר אפייה,
לוקחים בגט טרי וחותכים אותו לפרוסות של 2 סמטימטר ומורחים אליו שמן זית ומכניסים לתנור
לאחר מכן מורחים את התערוכת שהכנו מראש ומורחים, ומעל מניחים את החתיכות סלמון וסיימנו.
Leave A Comment