כן, שילוב של מספר רכיבים הוא הדרך הקלה ביותר. אבל המטבח שלנו מבחן מתכון משלוש נבדק טוב יותר, באמת, זה מתכון פנקייק פשוט וטוב וכמובן טעים מאוד

רכיבים:

  • כוס קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 2 אבקת אפייה
  • 1/2 כוס מלח
  • 1/4 1 חָלָב
  • 3 כפות חמאה, נמס
  • ביצה אחת גדולה/2 ביצים קטנות
  • שמן צמחי

איך מכינים:

  1. בקערה גדולה, קמח לקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים חלב, חמאה וביצה; מערבבים עד קמח רטוב.
  2. מחממים 12 אינץ 'מחבת שלא נדבק או מחבת על חום בינוני עד טיפה של מים רוחש; מברשת קלות עם שמן. בקבוצות, לגרוף הבלילה על ידי 1/4-כוסות דלילה למחבת, מתפשט עד 3 1/2 ס"מ כל אחד. לבשל 2 עד 3 דקות או עד תוסס וקצוות יבשים. עם מרית רחבה, להסתובב; מבשלים 2 דקות נוספות או עד להזהבה של המחבת. העברת מגש או לשמור על חם על גיליון עוגיות בתנור 225 מעלות צלזיוס. חזור על הבלילה שנותרה, צחצוח עם יותר שמן שמן במידת הצורך. עצה: לקבלת פנקייק רזה, להוסיף קצת יותר חלב על הבלילה.
  3. חזור על הדלילה שנותרה, תעברו עם יותר שמן לפי במידת הצורך.

טיפ: להכנת פנקייק דק, צריך להוסיף קצת יותר חלב על הדלילה.