מתכון מעולה להכנת חזה עוף בלימון, המתכון הזה ממש פשוט להכנה ומביא שינוי בטעמים.
כל ההכנה של חזה עוף בלימון לוקחת בסך הכל בין 11 ל 12 דקות. מתכון ממש קל להכנה!!
חזה עוף בלימון – מה צריך להכנה:
- חזה עוף – בערך 500 ל 600 גרם
- לימון – לחתוך חצי לימון (ניתן גם להשתמש בתרכיז לימון)
- מלח – לפי טעמכם האישי
- פלפל שחור – לפי טעמכם האישי
- אבקת שום – 3/4 כפית
- שמן זית – 3 ל 4 כפות
איך מכינים:
לוקחים את החזה עוף שהכנתם מראש לרצועות או קביות (לפי טעמכם האישי) בעובי של חצי מסנטימטר או יותר
מניחים את החזה עוף בקערה גדולה ביחד עם כל המרכיבים שהכנתם מראש.
ממתינים כ 8-10 דקות כדאי הכל יספג בתוך הקערה.
בין השלבים:
ניתן להכין בצד המנה: שועית ירוקה, אורז, סלט ועוד.
ממשיכים:
מחממים את המחבת שלכם על אש בינונית/גבוהה.
ברגע שמחבת חם אתם מוספים את רצועות/קוביות וגם כף של שמן.
אח"כ אתם מערבבים ומקפיצים עד שהחזה עוף מקבל צבע חום מבפנים ומבחוץ וסיימתם 🙂
Leave A Comment